sponsoreret indhold
Indret dit hjem med nye øjne
SPONSORERET indhold

Indret dit hjem med nye øjne

Går du med drømmen om at give dit hjem en makeover, eller skal boligen gøres klar til salg, men mangler du evnerne eller idéerne, så kan det være en god idé at få professionel hjælp.

Foto: GettyImages
21. okt. 2019 | Bolig

Dekoratører og indretningseksperter kan med nye øjne se spændende muligheder, uden at dit personlige udtryk forsvinder i kreative løsninger.

Vi har fundet en række eksperter, som alle kan give dit hjem nyt liv med et kreativt, funktionelt og personligt udtryk.

Find din egen stilBusy-Bees-Alt.jpgDin bolig skal skille sig ud fra mængden og repræsentere dig. Det gælder også hvis du skal sælge. Busy Bees ApS får din bolig helt klar til salg.

Hvis du allerede er flyttet over i din nye drømmebolig,  styler og møblerer vi din gamle, så den tiltrækker den rigtige købergruppe. 

Boligstyling skal ses som et marketingværktøj i dit boligsalg. Få forandringer kan ændre helhedsudtrykket. Det kan dreje sig om at få genetableret et børneværelse eller få malet en væg.

Bor du allerede i dit drømmehjem, men mangler inspiration kan vi også hjælpe dig med at få det helt rigtige udtryk, der passer til dig og din familie. 

Sammenhæng og enkelthed i indretningendekoform2.jpgDekoform tilbyder sin ekspertise indenfor dekoration og indretningsløsninger fra mindre indretningsbeslutninger til større indretningsprojekter af private hjem og virksomhedsdomiciler, styling af boliger til salg samt planlægning af messestande.

Dekoform tilfører et stilrent og luksuriøst strejf, der er udarbejdet med udgangspunkt i det enkelte menneskes, families eller arbejdspladsens ønsker og behov. Glæde og harmoni i hverdagen skabes, når hjemmet eller arbejdspladsen udstråler en rolig og harmonisk atmosfære, hvor øje og sind kan hvile.

Dekoform tror på at udfordre hverdagens stress og ubalance gennem sammenhæng, enkelthed og klassisk moderne design.

Planlæg et konsultationsmøde og modtag en interiørplan samt gennemgang i Dekoforms showroom.

Et hjem skal fortælle historie om hvem du eretnythjem_rudnik.jpgVores  mange års erfaring & “knowhow “ med  at forvandle huse til hjem, samt vores store glæde ved at arbejde med farver , interiør samt møbler har skabt mange smukke hjem. 

Ikke 2 hjem skal være ens - derfor bruger vi stor energi I at finde det helt rigtigt til jeres hjem.

Derfor anbefaler vi dig  altid, at man bygger en  base op i et klassisk tidsløst udtryk,  krydder med rolige farver som baggrund for tekstiler i form af puder, gardiner og gulvtæpper som er the final touch i et harmonisk & udtryksfyldt hjem.

Når basen er rolig , kan et smukt wall piece, gulvtæppe eller væg farve være det helt rigtige KAPOW. 

Giv de rå maskuline materialer et raffineret modspil fra det feminine univers, så der skabes balance i din bolig.

Når vi er på bolig stylings opgaver i det private hjem , tager vi altid udgangspunkt i at hjemmet skal fortælle historien om hvem du/I er & at vi sammen skaber et unikt udtryk, som perfekt danner rammerne for jeres hjerterum. 

Vi  har  hele vores  karriere arbejdet med design ,  indretning, møbler & trends

Og de senest 4 sæsoner har Camilla været indretnings ekspert på  TV3 s bolig Boligkøb i Blinde, skabt det smukke talkshow univers til  Forside Fruer m flere. 

Ud af boksen og provokerendeFabrikskompagniet_room67_mt.jpgHos Room67 er vi alt andet end kedelige og stereotype, hvilket kommer til udtryk i vores indretninger. Vi elsker at provokere, promovere og genbruge. Alt dette med øje for at give dit ”projekt” et funktionelt, afstressende og personligt udtryk, som ikke ligner de andre.

Vil du gerne være den, der skiller sig ud, du har ideerne, men mangler lige det sidste til at sætte det hele sammen og måske få andre og flere sjove, skæve og anderledes ideer?

Så skal du kontakte Room67.dk, jeg - Michael Tangaa - er klar til at hjælpe, og jeg er vild med det.

Boligstyling gør din bolig klar til salg
inboligstyling_styling_ved_boligsalg-100.jpgIndretning og flot styling kan øge oplevelsesværdien af din bolig betydeligt. InBoligStyling har siden 2007 hjulpet danskere med at indrette og style deres boliger klar til salg.

Den dag din bolig skal sælges, kan indretning og boligstyling være afgørende for, hvor hurtigt og godt du får solgt. En relativ lille investering i at gøre boligen klar til salg kan hurtigt vise sig at være en ganske fornuftig investering.

Gør-det-selv eller hjælp en ven: Sådan får du boligen gjort klar til salg – tips og tricks fra InBoligStyling’s professionelle boligstylist, læs her: 7-trins guide til boligstyling, der giver boligen merværdi ved salg.

Få dine indretningsdrømme opfyldt
Kyndbo_besg.jpgDrømmer du om at ændre dit hjem, skal du flytte, har fået nye behov, lyst til fornyelse, eller føler du dig bare ikke godt tilpas derhjemme, er indretningskonsulent Gitte Kyndbo altid klar til at lytte til dig.

Under et besøg tager Gitte udgangspunkt i dig, dit hjem, din stil samt dine indretningsdrømme og giver dig råd og inspiration til løsninger.

Undervejs får ideerne frit spil, I kigger på relevante emner f.eks. møbler, farver, belysning, opbevaringsløsninger, køkkenlayout og kunst. Inden besøget slutter, har I sammen lagt en plan for, hvordan dine indretningsdrømme kan blive til virkelighed. Der er ingen grund til at vente.

Styling er en investering i dit boligsalg_salesstyling.jpgSalesStyling er for dig, der vil give din ejendom den bedste start på boligmarkedet.

Louise Holm - indehaver af SalesStyling - er uddannet ejendomsmægler, indretningskonsulent og boligstylist og sammen med sit team, hjælper hun med at se din bolig med nye øjne, så du får den bedste start på dit boligsalg.

Uanset om din ejendom har stået til salg længe eller netop skal sættes til salg, kan et besøg fra SalesStyling puste nyt liv i din bolig og få afgørende betydning for dit boligsalg.

Et besøg fra SalesStyling er ikke dyrt og skal ses som en investering i dit boligsalg.

Selvom du ikke går i salgstanker, kan SalesStylings stylister stadig hjælpe dig med at forny din indretning. Ud fra dine tanker og ideer kommer de med deres forslag til, hvordan du skaber en hyggelig, praktisk og flot indretning ud fra de økonomiske midler, tanker, og ønsker du måtte have.