Nybyggerne 2020
SPONSORERET indhold

Vinderne af Nybyggerne 2020: "Vores forhold er kun blevet stærkere"

Det blev Sunnvá og Martin fra Blåt hus, der løb med sejren, da vinderne af sjette sæson af Nybyggerne blev fundet i går aftes.

Af: Redaktionen Foto: André Blinkilde og Peter Leth-Larsen/TV 2
26. nov. 2020 | Bolig | ALT.dk

Så kom der endelig en forløsning: Sunnvá og Martin fra Blåt hus er årets Nybyggerne-vindere!

Det besluttede seerne gennem en live afstemning i går aftes efter ni onsdage i streg, hvor man har kunnet følge tæt med i de fire pars byggeri og indretning i det populære boligprogram på TV 2.

Og i år blev det altså parret med det stilrene, nordiske udtryk (og masser af egetræ), der nu har vundet deres drømmehus til en værdi af 2,6 millioner kroner.

ALT.dk har fanget Sunnvá til en snak om, hvordan hun og Martin har det ovenpå sejren:

Hvordan føles det at have vundet Nybyggerne 2020?
"Jeg tror ikke helt, at vi har forstået det endnu. Det føles så uvirkeligt. Vi har snart ikke sovet i to døgn, tror jeg. Vi fik ikke sovet natten op til, og vi har ikke sovet i nat. Det er en sindssyg god følelse. Det er bare så overvældende. Vi er glade og lykkelige og taknemmelige for alle dem, der har stemt på os."

Havde I regnet med, at I havde en god chance for at vinde?
"Vi var faktisk afklarede med, at vi IKKE ville vinde, inden vi kom til finalen. Så jeg tror også, det var derfor, at det kom som et chok for os. Det havde vi ikke forventet."

Hvad har været det bedste ved at være med i Nybyggerne?
"Det bedste har været den proces, som Martin og jeg har været igennem sammen. Og så selvfølgelig de kære naboer, vi har haft i de otte uger, som er blevet nogle af vores nærmeste venner. Det har været helt vildt fantastisk."

Hvad har hele denne proces betydet for jeres parforhold?
"Jeg synes kun, at vores forhold er blevet stærkere gennem Nybyggerne, hvor vi har fået lov til at være sammen så intenst. Normalt er Martin ude (at sejle, red.) 6-7 uger ad gangen, og så er han hjemme 6-7 uger. Så vi har faktisk ikke prøvet at være sammen otte uger i streg. Og normalt, når han er hjemme, så er jeg jo også på arbejde og alt sådan noget, så der har vi jo ikke den samme tid, som vi havde, da vi var i Nybyggerne – der havde vi jo alle timer i døgnet sammen."

(Interviewet fortsætter under billedet)

Sunnvá og Martin fra blåt hus vandt deres drømmehus tll 2,6 mio.
Sunnvá og Martin fra blåt hus vandt deres drømmehus tll 2,6 mio. Foto: Peter Leth-Larsen/TV 2

Hvilket rum er I mest stolte af?
"Generelt hele køkken-alrummet – måske især stuen, for det var der, vi følte, at vi fik en rød tråd gennem alle rummene, hvor vi fik skabt en sammenhæng mellem alt det, vi havde bygget i alle rum. Det følte vi virkelig blev afsluttet, da vi lavede stuen, så den er vi rigtig stolte af."

Læs også: Har du hænderne skruet rigtigt på? Nu kan du melde dig til Nybyggerne 2021

Hvornår flytter I ind i huset?
"Lige nu ved vi ikke, hvornår vi flytter ind. Der er en overdragelsesperiode, og vi har en lejlighed, som vi ejer, og vi skal finde ud af det med arbejde. Der er rigtig mange ting, der skal på plads først, så vi tager det et skridt ad gangen, og så må vi se, hvornår det bliver."

Kan I se jer selv bo der i mange år?
"Det kan vi sagtens. Men lige nu har vi svært ved det – det bliver jo også noget nyt for os, men jeg forventer, at vi kan lide det."

Hvordan skal det ellers fejres?
"Nu har corona jo rimelig meget sat en stopper for alt, hvad der hedder store sociale sammenkomster, men vi havde vores forældre og nogle venner med i går – otte styks. Så dem fik vi fejret lidt med, og så tror jeg, at når corona-situationen er blevet lidt bedre, så vil vi arrangere en fest af en eller anden slags."

Se flere billeder fra aftenen her:

Foto: Peter Leth-Larsen/TV 2
Foto: Peter Leth-Larsen/TV 2

Foto 1.jpgDer var både kys og bobler, da Sunnvá og Martin fejrede sejren onsdag aften. Foto: Peter Leth-Larsen / TV 2.

Vinderne
Store smil hos vinderparret! Foto: Peter Leth-Larsen / TV 2.
Foto 3.jpg
Officielt boligejere: Skødet og nøglerne blev overdraget til Blåt Hus onsdag aften. Foto: Peter Leth-Larsen / TV 2.

Anbefalet til dig