Nybyggerne

Foto: André Blinkilde Christian Degn var vært på Nybyggerne 2021.

Nybyggerne

Har du hænderne skruet rigtigt på? Nu kan du melde dig til Nybyggerne 2022

Hvis du er god med en boremaskine og en skruetrækker, har du nu muligheden for at melde dig til Nybyggerne 2022 og vinde et hus til flere millioner kroner, når programmet løber over skærmen for ottende gang til foråret.

Måske du har fulgt med igennem de sidste syv sæsoner, hvor kreative par har ladet fantasien få frit løb, når de har forsøgt at danne rammerne om deres drømmehjem og drømt om at gøre dem kunsten efter. Det kan måske blive en realitet nu, for TV 2 og Metronome Production har åbnet op for tilmelding til den kommende sæson af Nybyggerne. Denne gang kommer det populære boligprogram til at foregå i Horsens, hvor fire par får muligheden for at danne rammerne om deres nye hjem på kun otte uger. Du kan tilmelde dig programmet via linket nederst i artiklen.

Igennem de mange sæsoner af det populære boligprogram, har kreativitet altid været et omdrejningspunkt i bedømmelsen fra de to dommere.

LÆS OGSÅ: Så er det afgjort: Her er vinderne af Nybyggerne 2021

Så hvis du har hænderne rigtigt skruet på og har en grøn tankegang, er det bare med at melde dig til! TV 2 opfordrer alle til at søge, hvis bare man brænder for at bygge og har kreativiteten og viljen til at komme i mål med ens idéer, selv om der står et helt tv-hold og banker på for at få interviews undervejs i processen. I programmet skal man også være indstillet på, at der er meget korte deadlines, eftersom der ikke er lang tid til at bygge et hjem op fra bunden.

Der bliver lukket for castet den 17. januar 2022, så det er bare med at få søgt! TV 2 og Metronome Productions opfordrer alle til at søge på tværs af alder, race eller seksualitet. Det vigtigste er de gode idéer og lysten til en udfordring og en helt unik oplevelse.

Tilmelde dig her.

Om Nybyggerne

  • Nybyggerne kører på TV2 og i 2022 er det ottende sæson.
  • Boligstylist Mette Helena Rasmussen og håndværker Ask Abildgaard har været dommere igennem flere af sæsonerne, men TV2 har endnu ikke offentliggjort, hvem der bliver dommere i 2022.
  • Værten for den kommende sæson er heller ikke offentliggjort endnu, men tidligere har det blandt andet været Christian Degn, Puk Elgård og Peter Ingemann, som har stået for værtstjansen.
  • I år ligger husene i Horsens, men førhen har de ligget i Sønderborg, Silkeborg, Kolding, Farum, Aalborg, Hedehusene og Randers.
  • I programmet får man blot husets ramme stillet til rådighed, og derefter skal parrene selv indrette det med alt fra maling og vægge til sofa og køkken efter deres egen smag og stil.
  • Blandt vinderne kan blandt andet nævnes Lise & Michael og Ida & Mads og senest Caroline & Reece.
  • Læs mere om Nybyggerne her.

Tidligere vindere af Nybyggerne

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier, Boligindretning, Boligkøb og Nybyggerne

610x200_woordy_knap2.jpeg