Nybyggerne
Foto: André Blinkilde Ida Holm og Mads Taiki vandt Nybyggerne 2019, og derfor rykkede de fra København til Randers, hvor husene lå i sidste sæson.

Nybyggerne

Har du hænderne skruet rigtigt på? Nu kan du melde dig til Nybyggerne 2020

Hvis du er god med en boremaskine og en skruetrækker, har du nu muligheden for at melde dig til Nybyggerne 2020 og vinde et hus til intet mindre end 2,6 millioner, når programmet løber over skærmen for sjette gang til efteråret – men denne gang bliver der stillet helt nye krav til jer, hvis I vil vinde drømmehuset.

Måske du har fulgt med igennem de sidste seks sæsoner, hvor kreative par har ladet fantasien få frit løb, når de har forsøgt at danne rammerne om deres drømmehjem og drømt om at gøre dem kunsten efter. Det kan måske blive en realitet nu, for tilbage i december åbnede TV 2 og Metronome Production op for tilmelding til den kommende sæson af Nybyggerne, som allerede nu har haft flere ansøgninger end til sidste sæson, men I kan nå det endnu, hvis der er en håndværker skjult i jer. I år kommer det populære boligprogram til at foregå i den nordlige del af smukke Silkeborg, hvor fire par får muligheden for at danne rammerne om deres nye hjem på kun ni uger. Du kan tilmelde dig programmet via linket nederst i artiklen.

Igennem de mange sæsoner af det populære boligprogram, har kreativitet altid været et omdrejningspunkt i bedømmelsen fra de to dommere, men i år kommer der endnu et element med i vurderingen, lyder det fra TV 2:

– I den nye sæson vil deltagerne i endnu højere grad end tidligere skulle forholde sig til bæredygtighed og klimavenlige løsninger, siger programmets redaktør Nicolai Nybo Hansson til TV 2.

LÆS OGSÅ: DIY: 7 fine sager du kan lave af ting fra byggemarkedet

Så hvis du har hænderne rigtigt skruet på og har en grøn tankegang, er det bare med at melde dig til! TV 2 opfordrer alle til at søge, hvis bare man brænder for at bygge og har kreativiteten og viljen til at komme i mål med ens idéer, selv om der står et helt tv-hold og banker på for at få interviews undervejs i processen. I programmet skal man også være indstillet på, at der er meget korte deadlines, eftersom der ikke er lang tid til at bygge et hjem op fra bunden.

Der er allerede nu kommet flere ansøgninger end til den sidste sæson, og der bliver lukket for castet sidst i marts, så det er bare med at få søgt! TV 2 og Metronome Productions opfordrer alle til at søge på tværs af alder, race eller seksualitet. Det vigtigste er de gode idéer og lysten til en udfordring og en helt unik oplevelse.

Tilmelde dig her.

Om Nybyggerne

  • Nybyggerne kører på TV2 og i år er det sjette sæson.
  • Boligstylist Mette Helena Rasmussen og håndværker Ask Abildgaard har været dommere igennem flere af sæsonerne, men TV2 har endnu ikke offentliggjort, hvem der bliver dommere i år.
  • Værten for den kommende sæson er heller ikke offentliggjort endnu, men tidligere har det blandt andet været Puk Elgård og Peter Ingemann, som har stået for værtstjansen.
  • I år ligger husene i Silkeborg, men førhen har de ligget i Kolding, Farum, Aalborg, Hedehusene og Randers.
  • I programmet får man blot husets ramme stillet til rådighed, og derefter skal parrene selv indrette det med alt fra maling og vægge til sofa og køkken efter deres egen smag og stil.
  • Blandt vinderne kan blandt andet nævnes Lise og Michael og senest Ida og Mads.
  • Læs mere om Nybyggerne her.
Se, hvad vi ellers skriver om: Serier, Boligindretning og Boligkøb