Satser på større møbler: Søstrene Grene åbner længe ventet webshop
SPONSORERET indhold

Endelig! Søstrene Grenes webshop er nu åben

Efter flere måneders ventetid er Søstrene Grene klar med en online butik. Den danske kæde ændrer også deres hjemmeside-univers og satser stort på internethandel fremover.

Af: Susanne Baden Jensen Foto: Søstrene Grene
31. mar. 2020 | Bolig | ALT.dk

Så er den her... Nu er ventetiden overstået, hvis du har savnet at kunne shoppe løs i Søstrene Grenes store univers i ro og mag hjemme fra sofaen.

I efteråret sidste år kunne vi her på ALT.dk bringe nyheden om, at den familieejede virksomhed gik med tanker om at åbne en webshop, og nu er hjemmesiden klar med en online butik, melder folkene bag.

LÆS OGSÅ: Ikonisk IKEA-produkt stopper: Du har modtaget dit sidste af slagsen

Webshoppen åbner officielt i dag, 31. marts kl. 14.38 – og her finder du et udvalg af boliginteriør, møbler, hobby- og kontorartikler, køkkentilbehør, accessories og interiør til børneværelset. Alle varer vil blive leveret lige til døren, uanset hvor i Danmark du bor, lover virksomheden.

I det hele taget bliver hele Søstrene Grenes hjemmeside relanceret, så den fremover mere kommer til at afspejle, hvad Søstrene Grene-butikkerne er kendt for.

– Vi ved, at mange af vores kunder besøger vores butikker for at blive inspireret, og derfor har vi lagt vægt på, at også den nye hjemmeside skal være et univers fyldt med inspiration til højtider, børnefødselsdage, hjemmebag, boligindretning, kreative DIY-projekter og meget andet, siger Mikkel Grene, CEO og medejer af Søstrene Grene i en pressemeddelelse.

Har lyttet til kunderne

Søstrene Grene blev åbnet som fysisk butik i Aarhus i 1973 af Inger Grene og hendes mand, og siden har hendes to sønner overtaget kæden, som findes i 15 lande – og nu endelig også på det enorme handelsmarked online, fristes man til at sige. 

LÆS OGSÅ: Se vores udvalgte favoritter fra Søstrene Grenes nyeste boligkollektion

– Hvis det er vigtigt for kunderne, er det vigtigt for os. Vi har igennem en årrække fået utallige henvendelser fra kunder, der efterspørger muligheden for at se vores sortiment og handle på nettet, og det får vi fortsat dagligt på de sociale medier. Derfor har vi glædet os rigtig meget til at kunne opfylde det ønske, forklarer Mikkel Grene.

Udvalget online vil løbende blive udvidet, og ligesom i butikkerne vil der komme nyheder hver eneste uge.

Du kan besøge den nye webshop på SøstreneGrene.com 

Søstrene grene ny webshop.jpg

Mikkel Grene and Cresten Grene søstrene grene.jpg

Søstrene Grene ejes i dag af brødrene Mikkel Grene, som er CEO (t.h.), og creative director Cresten Grene (t.v.). (Foto: PR)

Anbefalet til dig