DM i grydelapper 2020: Hvem laver Danmarks fineste grydelap?

Foto: Klaus Rudbæk Send os dine hjemmelavede grydelapper og deltage i konkurrencen om masser af flotte præmier. Her er et billede af nogle af sidste års indsendte grydelapper.

Klar, parat, hækl og strik:

DM i grydelapper 2020: Hvem laver Danmarks fineste grydelap?

Vær med i Hjemmets store konkurrence 'DM i grydelapper 2020', og vind skønne præmier.

Så er det frem med hæklenålen og strikkepindene igen. De sidste to år har Hjemmet afoldt DM i grydelapper, og det er væltet ind med så mange fantastiske, fine og nurlige hæklede og strikkede eksemplarer, at vi slet ikke kan lade være med at gentage succesen. Hvad enten du har været med før eller ej, opfordrer vi dig til at deltage i konkurrencen. Vi glæder os endnu en gang til at se, hvad I alle sammen kan finde på!

Sådan er du med i konkurrencen

  • Kun fantasien sætter grænser.
  • Du må lave din grydelap, præcis som du vil, bare den er strikket eller hæklet.
  • Det skal være din egen idé, og den må ikke have været publiceret tidligere.
  • Du må sende op til tre forskellige grydelapper ind. Fastgør en seddel på bagsiden af hver grydelap med en sikkerhedsnål. På den skal der stå dit navn, din adresse og dit telefonnum- mer. Og glem ikke at skrive et par linjer om den grydelap, du har lavet, og hvad der har inspireret dig til netop den.

Send dit bidrag til:
Hjemmet
Egmont Publishing A/S
Strødamvej 46
2100 København Ø.
Mærk kuverten: "Grydelap"

Vi skal have dit bidrag senest 14. september .

En jury fra Hjemmets redaktion vil vælge 10 vindergrydelap- per, som vil blive præsenteret i Hjemmet. Indsendte gry- delapper vil blive returneret. Hjemmet har ret til at publicere vinderbidragene i blade, på nettet og via Egmont Publishings øvrige kanaler.

VIND store præmier fra May ower og KnitPro til en samlet værdi af 7.110 kr.

1. PRÆMIE

  • KnitPro Symfonie udski eligt rundpindesæt: Rundpindesæt i birketræ med 8 pinde i størrelser 31⁄2-8 mm. Sættet inde- holder desuden wire til pindelængde 60, 80 og 100 cm samt 1 stramme- nøgle og 8 stoppere. Værdi: 710 kr.
  • KnitPro Waves hæklenålesæt: Hæklenålesæt bestående af 9 nåle i størrelse 2-9 mm. Hæklenålene har hoveder i højkvalitetsaluminium, og håndtag med behageligt greb. Værdi: 350 kr.
  • May ower Cotton 8 merceriseret: 20 ngl Cotton 8 merceriseret fra May ower i 5 friske sommerfarver. 100% Bomuld. 50 g = ca. 165 m. Værdi: 500 kr.

I alt værdi: 1.560 kr.

2.-4. PRÆMIE

  • KnitPro Waves hæklenålesæt: Hæklenålesæt bestående af 9 nåle i størrelse 2-9 mm. Hæklenålene har hoveder i højkva- litetsaluminium, og håndtag med behageligt greb. Værdi: 350 kr.
  • May ower Cotton 8 merceriseret20 ngl Cotton 8 merceriseret fra May ower i 5 friske sommerfarver: 100% Bomuld. 50 g = ca. 165 m. Værdi: 500 kr.

I alt værdi: 850 kr.

5.-10. PRÆMIE

  • May ower Cotton 8 merceriseret 20 ngl Cotton 8 merceriseret fra May ower i 5 friske sommerfarver: 100% Bomuld. 50g=ca.165m. Værdi: 500 kr.

I alt værdi500 kr.

Garn Hjemmet Alle præmier dm i grydelap 2020.jpg
Præmier til 'DM i grydelapper 2020'. Foto: Klaus Rudbæk. Styling: Louise Gram/Nete Borup
Se, hvad vi ellers skriver om: Konkurrence, Hækleopskrifter og Strikkeopskrifter