Til alle os, der elsker krydsord: Sig velkommen til Woordy
SPONSORERET indhold

Til alle os, der elsker krydsord: Sig velkommen til Woordy

Hvis du elsker et godt krydsord eller en sjov sudoku, så er vores nye digitale krydsordsunivers, Woordy, helt sikkert noget for dig. Her får du hver dag sjove opgaver på alle niveauer, som du kan hygge dig med derhjemme eller når du er på farten.

31. mar. 2022 | Krydsord | ALT.dk

Woordy by Story House Egmont er Danmarks nye digitale krydsordsunivers for krydsordselskere - på alle niveauer og i alle aldre. Med Woordy kan du tage en lille pause fra hverdagen og fornøje dig med små og store opgaver, der både kan udfordre og underholde dig.

Hos Story House Egmont står vi allerede bag flere populære krydsordsblade som fx Hjemmet krydsord, Hjemmet Guldkryds, Stjernekryds og mange flere, og nu kan du altså også løse krydsord digitalt. Hvis du vil afprøve Woordy og se, om det er noget for dig, kan du teste det gratis her:

610x200_woordy_knap2.jpeg

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Woordy!

Spil med - og mod - dine venner

Woordy får du point, hver gang du løser en opgave. De point finder du på forsiden under månedens highscore. Her kan du se dine egne point og sammenligne det både det bedste resultat på Woordy og med det gennemsnitlige resultat fra andre spillere på Woordy.

Hvis du vil dele krydsordsglæden med en ven, så har du muligheden for at give en ven en gratis en måned på Woordy. Du skal bare kopiere linket på forsiden og sende det videre til den eller dem, du vil dele krydsords-glæden med. Når vedkommende opretter sig som bruger, er den første måned gratis. Du kan sende linket til så mange, du vil.

Velkommen til Woordy!

610x200_woordy_knap2.jpeg