Sommermad

5 dejlige sommerretter

Dæk op udenfor med en menu, der tager sig smukt ud på tallerkenen.

Grønne asparges med basilikumcreme og pecorino

Grønne danske asparges med italiensk pecorino er et lækkert par til middagens første lille forret.

Salat med marineret fisk og grillet brød med hvidløgsspread

Sommerlet hvid fisk i papirtynde skiver udgør bunden af den lækre salat, der også er god at starte på. Husk det gode, grillede brød med lækker smørelse til.


Grillet kalvekotelet med nye grøntsager og peberfrugtdip med mandler

Sommergrøntsager og et stykke godt grillet kalvekød er den simple, men superlækre, hovedret. Og peberfrugtdippen bliver din nye favorit


Salat med rugbrødschips, cremet gedeost og syltede rabarber

Ost til dessert – nemlig cremet gedeost med sødmefuldt tilbehør.


Jordbærsorbet med fersken-jordbær-salsa

Jordbær med jordbær på! Når sæsonen først er skudt i gang, er det bare med at få brugt og spist vores søde sommerbær – her både i is og salsa.