-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Albondigas – kødboller i tomatsauce
En klassisk tapasret eller den spanske version af frikadeller til aftensmad.
4
Total:45 minutter
Ingredienser
- Kødboller:
- 400 g hakket kalve- eller oksekød
- 3 fed hvidløg, revet
- 1 løg, revet
- 1 spsk rosmarin, finthakket
- 1 æg
- 2 tsk salt
- 2-3 spsk majs- eller hvedemel
- Tomatsauce:
- 2 spsk olivenolie
- 1 løg, finthakket
- 2 fed hvidløg, finthakket
- 500 g modne tomater, grofthakkede
- 1 tsk stærk paprika
- salt og peber
Sådan gør du:
- Rør alle ingredienser til farsen sammen, og lad den trække, mens du tilbereder tomatsaucen.
- Varm olien op i en gryde, og tilsæt løg og hvidløg. Sautér ved mellemvarme, til løgene er bløde, men uden de tager farve. Tilsæt tomater og paprika. Lad saucen simre ca. 10 min, og smag den så til med salt og peber.
- Sæt ovnen på 200 grader. Hæld saucen op i et ildfast fad. Tril kugler af farsen, og læg oveni tomatsaucen. Bag kødbollerne i ovnen ca. 15 min.
PRØV OGSÅ: Gambas al ajiolo - rejer i hvidløg med ærter