-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Carpaccio af grillet entrecote med pesto og parmesan
Prøv en nem sommeret med carpaccio og pesto.
4
Ingredienser
- 1 bundt basilikum
- 100 gram parmesanost (brug 1/3 til pestoen og 2/3 til flager)
- 50 gram saltede mandler
- olivenolie
- 400 gram entrecote
- salt og peber.
Sådan laver du carpaccio af grillet entrecote
- Blend basilikum, parmesanost og saltede mandler sammen med olivenolie til en grov masse. Smag til med salt og peber.
- Fjern sener og fedt fra entrecoten, så du har et reelt stykke kød. Grill kødet på en varm grillpande, så overfladerne er lukkede. Lad kødet hvile i 15 min. Skær den resterende parmesanost i flager med en kartoffelskræller.
- Skær kødet i tynde skiver og anret på et fad. Tegn en streg af pesto ovenpå kødet og drys parmesanflager over. Smages til med olivenolie, salt og peber.
Prøv også hvide asparges med serranoskinke