Opskrift på hvide asparges med serranoskinke og karry-mandelolie

Foto: Line Thit Klein Hvide asparges med serranoskinke og karry-mandelolie

Opskrift på hvide asparges med serranoskinke og karry-mandelolie

Hvide asparges med serranoskinke og karry-mandelolie

Hvide asparges i en mere sydlandsk version med serranoskine.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)
Ingredienser

4 store, hvide asparges
smør
10 mandler
2 æbler
½ tsk karry
1 dl olivenolie
4 tynde skiver serranoskinke
kørvel.

Sådan laver du hvide asparges med serrano-skinke

Skræl de hvide asparges og del dem i passende stykker. Sautér dem på en pande med en smule smør til de føles møre, men stadig har "bid".
Sautér mandler, æbler og karry og tilsæt olivenolie. Smag til med salt.
Anret aspargesene på et fad, læg skinke på toppen og fordel karry-mandelolie øverst. Pynt med peber og lidt kørvel.


Prøv også grillet tun med sommersalat

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Asparges, Nem forret, Sommer, Dansk mad, Forret, Frokost og Tilbehør