-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Cæsarsalat med carpaccio
En god og mættendesalat.
(2-4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 1 romainesalat
- 4 skiver lyst brød
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- Dressing:
- 1 æg (pasteuriseret)
- 1 spsk citronsaft
- 2 spsk parmesanost (friskrevet)
- 2 spsk olivenolie
- Worcestershiresauce
- salt og peber
- 150 g carpaccio (tynde skiver råt oksekød)
- Del salaten i blade ogskyl dem i koldt vand. Tør dem i et rent viskestykke og læg dem i en plasticpose i køleskab indtil brug.
- Skær skorperne af brødet og rist det gyldentpå en brødrister,en pande eller under ovngrillen. Gnid brødet med et overskåret hvidløgsfedog pensl detmed olie. Skær brødet i grove tern.
- Pisk eller blend æggetsammen med citronsaft,parmesan og olie og smag til med Worcestershiresauce, salt og peber.
- Vend salatbladene sammenmed dressingen og anret på tallerkner. Fordéldet stegte brød påsalaten sammen medcarpaccio.