-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Chokoladetærte med friske hindbær
Lækker chokoladetærte med friske hindbær.
Ingredienser
- Arbejdstid: 40 min.
- Hviletid: 1 time
- Bagetid: ca. 30 min.
- Fryse-egnet (men mister sprødhed)
- (ca. 8 stykker)
- 350 g friske hindbær
- 100 g smør (små stykker)
- 175 g hvedemel
- 1 lille æg (sammenpisket)
- 150 g mørk chokolade (smeltet)
- ½ liter piskefløde (flødeskum)
- Tærtebund: Smuldr smør og mel sammen og saml dejen med æg. Lad den hvile i køleskabet i 30 min.
- Rul dejen ud, beklæd en tærteform og prik bunden med en gaffel. Tryk siderne godt til i kanten. Bag tærten ca. 10 min. ved 200 grader.
- Skru ned og bag videre i ca. 20 min. ved 175 grader, til tærtebunden er sprød og gennembagt.
- Pensl med chokolade og lad det størkne.
- Lige før servering fyldes tærten med flødeskum blandet med hindbær.