-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Christiansø-sild med æggesalat
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 20 min.
- Kogetid:
- 10 min.
- 16 christiansø-sildefileter (f.eks. Ruths Christiansøsild med tomat)
- 4 skiver nybagt rugbrød
- 1 stor tomat (i skiver)
- Æggesalat:
- 2-3 æg (hårdkogte)
- 50 g god mayonnaise
- 1 tsk dijonsennep
- ca. 1 /2 tsk karry
- salt og friskkværnet peber
- ca. 2 spsk karse (klippet)
- Pynt:
- 1/2 porre (i tynde strimler)
- 2 tsk persillepesto
- Æggesalat: Bland mayonnaise med sennep, krydderier, hakkede æg og karse. Smag til med salt og peber.
- Læg 4 sildefileter på hver skive brød.
- Læg en skive tomat på sildene.
- Læg en skefuld æggesalat på hver tomatskive.
- Bland tynde strimler porre med lidt pesto, og kom det på toppen af hver christiansø-sildemad.