-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Citrus yoghurt panna cotta
6
Ingredienser
- 3 små plader husblas
- 2 1/2 dl piskefløde
- 1 vaniljestang
- 45 g sukker
- 2 1/2 yoghurt 3%
- 2 tsk frisk revet citronskal, økologisk.
- Citrusfrugt:
- 1 spsk ahorn sirup
- filet fra 1 appelsin
- filet fra 1 citron
- filet fra 1 rød grapefrugt.
Sådan gør du
- Blød husblassen op i vand. Kog piskefløde, korn fra vaniljestang og sukker sammen, til sukkeret er opløst. Tag gryden af varmen og lad det stå lidt. Tag husblas op af vandet og rør den i den varme fløde. Køl af i 10 minutter, tilsæt yoghurten og hæld derefter massen igennem i si. Fordel yoghurtcremen i forme eller portionsglas. Stil i køleskabet i fire timer eller til næste dag.
- Vend citrusfileter med siruppen og servér på toppen af panna-cottaen.