-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Cremet hindbæris
En lækker og cremet is, som både børn og voksne vil elske på en varm dansk sommerdag.
8 styks
Ingredienser:
½ vaniljestang
1 spsk. sukker
1 tsk. frysetørret hindbær
200 g frosne eller friske hindbær
¼ dl piskefløde
1 dåse kondenseret mælk (400 g)
8 vafler til is
50 g chokolade, hvid eller lys
3 spsk. frysetørret hindbær til at pynte vaflerne med
Sådan gør du:
Skrab kornene ud af vaniljestangen, og skil dem fra hinanden ved at gnide dem med en kniv i lidt sukker på et skærebræt.
Kom vaniljesukkeret, den halve, tomme vaniljestang og hindbær i en gryde, og varm op, til det lige får lov at koge. Lad det så køle en smule af, og rør den kondenserede mælk i gryden.
Pisk fløden til en lækker cremet skum med stavblenderen, og vend forsigtigt vaniljemassen i flødeskummet. Kom herefter blandingen i en bøtte med låg, og sæt den i fryseren.
Isen tages op af fryseren 15-20 minutter inden servering.
Pynt: Smelt chokoladen og vend toppen af kræmmerhusene deri. Drys så toppene med frysetørret hindbær. Sæt til sidst en stor kugle hindbæris i hver vaffel, og nyd dem straks.
TIP!
Hvis dine børn gerne vil hjælpe til, kan de fx:
• klippe vaniljestangen over og skrabe kornene af
• hjælpe med at varme hindbærmassen og røre kondenseret mælk i
• dyppe kræmmerhusene i chokolade og drysse med frysetørret hindbær.