-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Fedtebrød - sådan laver du verdens bedste
Fedtebrød har formentlig fået sit navn, da man oprindelig brugte svinefedt i stedet for smør i kagerne. Glasuren har måske bidraget yderligere til dette navn, da den får kagerne til at skinne som de gode gammeldags fedtemadder.
30 stk. fedtebrød
Ingredienser
- Fedtebrød
- 125 g smør
- 125 g hvedemel
- ¼ tsk. hjortetakssalt
- 80 g sukker
- 80 g kokosmel
- Glasur:
- 200 g flormelis
- 4 spsk. vand
Sådan laver du fedtebrød
- 1. Smuldr smørret i melet. tilsæt hjortetakssalt, sukker og kokosmel. ælt dejen sammen, og rul den ud i 3 stænger. Læg dem på bagepapir, og tryk dem lidt flade. Bag stængerne ca. 15 min. ved 200 gr. på andenøverste ovnribbe.
- 2. Rør flormelis og vand sammen til glasur. smør glasuren på kagerne, mens de stadig er lune. skær kagerne i skrå snitter.