-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Japansk panerede skinkeschnitzler
4 personer
Ingredienser
- 4 skinkeschnitzler
- 1 sammenpisket æg
- 2 spsk. sojasauce
- 1 spsk. friskreven ingefær
- 3 dl pankorasp (brug alternativt alm. rasp)
- 1 tsk. salt
- peber
- 2 spsk. olivenolie
- 25 g smør
- Tilbehør:
- ris, sojasauce, dampede grønne asparges dryppet med mild sesamolie og citronsaft eller olivenolie.
- Vend schnitzlerne i sammenpisket æg med sojasauce og ingefær. Vend dem herefter i rasp blandet med salt og peber. Varm olie og smør op på en pande, til smørret er afbruset. Brun først schnitzlerne på hver side, og steg dem herefter ca. 3 min. på hver side ved jævn varme.
- Server schnitzlerne med det foreslåede tilbehør.