-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Juleslik: Kaffekarameller
Disse skønne og dejligt seje kaffekarameller smager himmelsk og passer perfekt på et smukt julebord.
20 stk.
Ingredienser
- 2 dl piskefløde
- 200 g sukker
- 25 g smør
- 100 g glukose
- 1 spsk. instant kaffepulver
- lidt smagsneutral olie
- 1 spsk. vodka
- 3 spsk. guldstøv fra Odense Marcipan
Sådan gør du:
- Hæld piskefløde, sukker, smør og glukose i en gryde.
- Kog det hele sammen ved jævn varme, mens du rører godt. Brug et sukkertermometer, til at måle temperaturen.
- Karmellen er klar, når den er 120 grader varm, og karamellen næsten er ved at sidde fast i gryden.
- Tag gryden af varmen, og rør instant kaffepulver i. Rør godt rundt.
- Beklæd bund og sider på en beholder på ca. 20 x 20 cm med bagepapir. Smør papiret med smagsneutral olie.
- Hæld den flydende karamel i beholderen. Køl karamellen ned ved stuetemperatur i mindst 5 timer.
- Skær karamellen ud i firkanter på ca. 2 x 2 cm. 7.
- Rør gudstøv sammen med vodka. Pensl karamellerne med guld.
Julens dejligste opskrifter
-
Sådan får du sværen på flæskestegen sprød
-
12 gode tip: Sådan laver du den bedste risengrød
-
5 lækre opskrifter: Sådan laver du nemt hvid gløgg
-
Jødekager: Den bedste opskrift
-
Hjemmelavede klejner: Farmors bedste opskrift
-
Blomsterbergs brunkager
-
Fedtebrød med romglasur
-
Test dig selv: Hvilken julesmåkage er du?
-
Julens varme drikke: Hvid gløgg med lakrids, romtoddy & julekaffe
-
Opskrift på de lækreste julefrikadeller
-
Vaniljekranse fra Den Gamle By
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
-
Sådan finder du gaven til hende, der har alt