-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Juletræer i marcipan
Sådan laver du den fineste konfekt - her har vi lavet fine små træer af marcipan og nougat.
10 stk.
Total:20 minutter
Ingredienser
- 250 g ren rå marcipan
- lidt grøn levnedsmiddelfarve
- 3 spsk. flormelis
- 150 g blød nougat
Sådan laver du konfekt-juletræer
- Farv marcipanen med lidt grøn levnedsmiddelfarve, og ælt flormelis i. Del marcipanen i 3 stykker.
- Rul dem ud i 3 tynde firkanter, 18 x 12 cm, gerne på plastfilm. Læg en af dem i en form foret med husholdningsplast.
- Smelt nougaten over vandbad, til den er smørbar. Kom halvdelen af nougaten ud over marcipanfirkanten i formen.
- Læg næste plade marcipan over og resten af nougaten. Slut med en plade marcipan.
- Sæt formen tildækket i køleskab et par timer. Udstik juletræer, stjerner eller hvilken udstikker du nu lige har ved hånden.
Julens dejligste opskrifter
-
Sådan får du sværen på flæskestegen sprød
-
12 gode tip: Sådan laver du den bedste risengrød
-
5 lækre opskrifter: Sådan laver du nemt hvid gløgg
-
Jødekager: Den bedste opskrift
-
Hjemmelavede klejner: Farmors bedste opskrift
-
Blomsterbergs brunkager
-
Fedtebrød med romglasur
-
Test dig selv: Hvilken julesmåkage er du?
-
Julens varme drikke: Hvid gløgg med lakrids, romtoddy & julekaffe
-
Opskrift på de lækreste julefrikadeller
-
Vaniljekranse fra Den Gamle By
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
-
Sådan finder du gaven til hende, der har alt