-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Kartoffelmad med rygeost
Kartoffelmadder er en dansk klassiker. Anret kolde kogte kartofler på rugbrød, og top med alverdens lækkerier.
2 madder
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- 4 kolde, kogte kartofler
- 2 skiver groft rugbrød
- ca. 20 g smør
- 4 små grønne salatblade
- 75 g rygeost
- 10-12 friske ærtebælge
- 4-6 cherrytomater
- Smør hele eller halve skiver rugbrød med smør, og læg salatblade på.
- Læg skiver af kartofler på salaten.
- Læg rygeost på madderne sammen med små både af tomat og friskbælgede ærter.