-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
Klassisk rejesalat på blinis
En klassisk rejesalat serveret på lune blinis - det er lækkert!
4 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- Rejesalat:
- 200 g dybhavsrejer f.eks. grønlandske
- 150 g grønne asparges
- 1 dl god mayonnaise
- 2 tsk. citronsaft
- ½ tsk. reven, usprøjtet citronskal
- 2 spsk. friskhakket dild
- salt og peber
- Pynt:
- 1 lille rødløg
- frisk dild
- Tilbehør:
- lunede blinis (købes i større supermarkeder)
Sådan laver du klassisk rejesalat
- Afdryp rejerne i en si.
- Bræk eller skær den træede ende af aspargesene. Skær aspargesene i 1 cm stykker. Kog dem op i letsaltet vand 1 min. Afdryp og afkøl dem i en si.
- Rør mayonnaise, citronsaft, citronskal, dild i en skål. Vend rejer og asparges i. Smag til med salt og peber.
- Lad hver især komme rejesalaten på lunede blinis og pynte med rødløgstern og dild.
3 nemme med rejer