-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Klassisk stenaldermad
Hop med på trenden, og dyrk stenaldertemaet for en aften. Vi serverer den klassiske rørte tatar med en spicy hjemmerørt wasabi-mayonnaise og sprøde rodfrugtchips.
KLASSISK STENALDERMAD
(4 pers.)
Tid: ca. 20 min
Wasabi-mayonnaise:
1 tsk. groft salt
1 tsk. sennep
2 pasteuriserede æggeblommer (1 bæger)
1½ dl olivenolie
saft af ½ citron
friskkværnet peber
wasabi efter smag
400 g hakket oksekød til tatar
2 tsk. grovkornet sennep
salt og peber
cornichoner
friskrevet peberrod
rodfrugtchips
Tilbehør:
Ristet rugbrød
1. Kom salt og sennep i en skål, og rør det sammen. Tilsæt æggeblommer, og pisk det sammen.
2. Tilsæt olien dråbevis, mens mayonnaisen piskes enten på en blender eller med en elpisker. Mayonnaisen vil langsomt tykne, mens der piskes. Pisk, indtil der ikke er mere olie. Smag mayonnaisen til med citronsaft, peber og wasabi efter smag.
3. Ælt kød med sennep. Del kødet i 4 lige store dele, og form til flade bøffer.
4. Skær cornichoner i skiver. Top tataren med wasabimayonnaise, cornichoner, friskrevet peberrod og sprøde rodfrugtchips. Server med ristet rugbrød.
► SE OGSÅ: Lasagne asian style
► SE OGSÅ: Marokkansk tærte med lam
► SE OGSÅ: Hverdagsklassiker med kødboller og pesto