-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
-
Forsøger en afdød at kontakte dig i dine drømme? Sådan kan du være helt sikker
-
Håndlæsning: Sådan læser du fremtiden i dine hænder
-
Her er 7 tegn på, at dit hus er hjemsøgt – og tips til at slippe af med negative energier
-
Da Kira Skov besøgte fire shamaner, gik hun derfra med blå mærker: ”Jeg var ikke forberedt på, hvor sindssygt det ville være”
Hverdagsklassiker med kødboller og pesto
Vi er jo vilde med ‘bolo’, især når den opgraderes med disse lækre kødboller, der er rørt med parmesan, revet citron og masser af basilikum.
Hverdagsklassiker med kødboller og pesto
(4 pers.) Tid: 25 min
400 g hakket oksekød
1 tsk. salt
1 løg
1 æg
3 spsk. rasp
2 spsk. mælk
1 potte frisk basilikum
50 g revet parmesanost
revet skal af 1 økologisk citron
olie til stegning
3 dl tomatsauce (køb en god en, eller lav selv, og frys ned til flere gange)
300 g pasta
2 spsk. basilikumpesto
hel parmesanost
sorte oliven
1. Rør kødet med salt. Hak løget fint.
2. Rør løg, æg, rasp og mælk i farsen. Lad farsen hvile i køleskabet ½ time.
3. Hak halvdelen af basilikum, og rør den i farsen sammen med parmesanost og citronskal.
4. Form farsen til kødboller, og steg dem sprøde i olien på en slip let-pande.
5. Varm tomatsaucen i en gryde, og kom kødbollerne heri.
6. Kog pastaen som angivet på emballagen, og afdryp.
7. Server pasta med tomatsauce, kødboller, et dryp pesto, friskrevet parmesanost, basilikum og oliven.
► SE OGSÅ: Lasagne asian style
► SE OGSÅ: Tabbouleh med frikadeller og harissa-yoghurt
Fire nemme retter: Alt i ét fad
► SE OGSÅ: Marokkansk tærte med lam