-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Kyllingekødboller med sojaglace
Lækre kødboller er altid et hit! Prøv denne skønne, asiatisk inspirerede version med kylling og sojaglace.
Næringsindhold
- Energi pr. person:497 Kcal
- Fedt:19 %
- Protein:41 %
- Kulhydrat:40 %
2 personer
Total:25 minutter
Sojaglace:
- ½ dl soja
- ¼ dl limesaft
- ½ tsk. revet ingefær
- ¼ dl sukker
- 1 lille løg
- 1 håndfuld koriander
- 1 tsk. salt
- 2 kyllingebryster
- 1 spsk. mel
- 1 æg
- 2 spsk. sesamfrø
- Olie til stegning
- ½ Spidskål
- ¼ rødkål
- 2 gulerødder
- 1 grøn chili
- 2 spsk. fiskesauce
- ½ tsk. sukker
- 2 tsk. fintrevet ingefær
- Saft af 1 lime
Sådan gør du:
- Begynd med sojaglacen, og kom alle ingredienserne i en gryde, og lad det simre i 5-6 minutter, til det er tyknet. Tag det af varmen.
- Hak løg, koriander og salt i en foodprocessor. Kom kyllingen i, og hak massen fint.
- Tilsæt mel og til sidst æg. Blend kort og tilsæt sesamfrø.
- Form 10-12 kødboller, og steg dem i olie i 6-9 minutter på en varm pande, til de er gennemtilberedte.
- Snit kålen fint. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde skiver eller lav dem til julienne. Skær chili i tynde skiver.
- Rør en dressing af fiskesauce, sukker, ingefær og lime, og vend grøntsagerne med dressingen.
- Vend kødbollerne i sojaglace. Anrét dem med lidt sesamfrø, og servér straks med kålsalaten.