-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Lagkage med kokoscreme, mango og hvid chokolade
Bundene er en nøddemarengs og fyldet en blød kokoscreme med et tvist af banan og dejlig sød mango.
Lagkage med kokosdcreme, mango og hvid chokolade
Tid: ca. 1 time plus bage- og frysetid
(6 pers.)
Nøddebunde:
50 g hasselnødder
50 g paranødder
50 g mandler
en knivspids salt
3 æggehvider
70 g honning, flydende
Kokoscreme:
1 vaniljestang, korn og
stang
1 dåse fed kokosmælk
4 æggeblommer
2 spsk. honning
1 knivspids salt
Fyld:
1 banan
1 mango
25 g mørk
chokolade
50 g hvid
chokolade
1 potte skovsyre
1. Kom nødder og mandler i en minihakker eller blender, og kør til en grov nøddemel. Tilsæt en knivspids salt.
2. Pisk hviderne stive, og tilsæt honningen gradvist, mens der piskes langsomt. Pisk et par minutter, til æggehvidemassen bliver sej. Vend forsigtigt de hakkede nødder i æggehviderne.
3. Fordel massen på 3 stykker bagepapir, og glat ud i en cirkel (ca. 18 cm i diameter). Bag bundene en ad gangen ved 170 g i ca. 20 min., til de er gyldne. Afkøl på en bagerist, men lad bagepapiret sidde, til de er helt kølet af. Fjern forsigtigt bagepapiret.
4. Skrab vaniljekornene ud, og kom vaniljekorn,stang og kokosmælk i en gryde. Varm op til lige under kogepunktet. Tag gryden af varmen.
5. Pisk æggeblommer, honning og lidt salt sammen i en skål.
6. Fjern vaniljestangen, og hæld den lune kokosmælk over æggeblommerne lidt ad gangen, mens der piskes med et piskeris.
7. Sæt skålen over vandbad, og varm op, til den tykner, mens der røres. Det er vigtigt, at massen ikke overstiger 85 grader.
8. Hæld cremen i en skål, og afkøl til stuetemperatur. Sæt derefter cremen tildækket i fryseren et par timer, til den har sat sig. Blend bananen. Tag cremen ud af fryseren, og rør den igennem. Vend bananen i.
9. Skær mango i tynde både. Hak chokoladen.
10. Læg en nøddebund på et kagefad. Fordel halvdelen af mangoen og halvdelen af chokoladen på bunden, og top med halvdelen af cremen.
11. Læg dernæst en bund ovenpå. Fordel resten af mangoen, chokolade og cremen herpå. Læg den sidste bund på, og top med hvide chokoladespåner og skovsyre.
TIP
Erstat mango med en anden eksotisk frugt.
► SE OGSÅ: Lækker gulerodslagkage med mascarpone
► SE OGSÅ: Othellolagkage
► SE OGSÅ: Flødeskumslagkage med pandekagebunde