-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Lav den bedste hyldeblomstsaft
Så er det nu! Hylden ersprunget ud flere steder og det er tid til at lave en ordentlig balje hyldeblomstsaft, som kan vare langt ind i efteråret.
Hyldeblomstsaft
Kan også bruges til lækker is - se opskriften her
(ca. 1,5 l)
20-30 hyldeblomstskærme
2 økologiske citroner
2 spsk. citronsyre
650 g. sukker (evt. rørsukker)
1 l vand
1. Skyl og rens skærmene, og put dem i en stor gryde el.lign. beholder med låg.
2. Skyl citronerne, og skær dem i skiver. Læg citronerne i gryden.
3. Bland citronsyren med sukkeret, og opløs blandingen i kogende vand. Hæld sukkerlagen over skærmene, læg låg på gryden, og lad saften trække i køleskabet i 4 dage.
4. Si saften, og hæld den på rengjorte flasker.
TIP
Put hyldeblomstsaften i isterningeposer, og frys den, så kan du lynhurtigt lave et glas kold saftevand på de varme sommerdage.
TIP
Bland saften med danskvand og lav hjemmelavet 'hyldeblomstsodavand'.
► SE OGSÅ: Lav skøn mad med hyldeblomster og hyldebær
► SE OGSÅ: En hyldest til hyldeblomster: 4 skønne opskrifter
► SE OGSÅ: 5 søde sommeropskrifter med hyldeblomst