Linsedej

Linsedej

Arbejdstid: 15 min.Bagetid: 15 min.Fryse-egnet

12 linser eller medaljer

Ingredienser

  • 225 g hvedemel
  • 75 g flormelis
  • 125-150 g koldt
  • smør
  • ½ sammenpisket æg

  1. Bland mel og flormelis og hak det sammen med det kolde smør til en grynet masse.
  2. Tilsæt sammenpisket æg og saml hurtigt dejen. Pak den ind og lad den hvile i køleskab min.
  3. 1 time. Rul dejen ud i ½ cm’s tykkelse og udstik den i cirkler. Prik dem med en gaffel og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem gyldne ved 200 grader i 12-15 min.
  4. Lad dem afkøle på en rist og opbevar dem i en kagedåse. Eller bag dejcirklerne i linseforme med eller uden fyld og låg.