-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Misosuppe med nudler & tofu
Den er proppet med fyld og bør spises med pinde og ske – man må gerne slubre! Du kan bruge alle mulige slags svampe, forskellige slags kål, måske et æg, lidt kylling eller endda en bøf i stedet for tofu, eller hvad der nu passer dig.
4
Ingredienser
- 250 g svampe, f.eks. portobello eller champignon
- lidt olivenolie
- salt
- 250 g røget tofu, f.eks. fra nagel
- 200 g fuldkornsnudler eller bog-hvedenudler
- 1 bundt forårsløg
- 1 grøn chili
- ½ spidskål
- 2 store håndfulde spirer
- 2 store håndfulde babyspinat
- Suppe:
- 4 spsk mørk misopasta
- 1 spsk fintrevet ingefær
- ¼ dl limesaft
- 4 spsk soja
- 2 ½ liter kogende vand
Sådan laver du misosuppe med nudler og tofu:
- Skær svampene i mundrette stykker, og rist dem gyldne i olie på en varm pande. Krydr dem med salt, og tag dem af panden. Kom lidt frisk olie på, og skær tofuen i tern. Rist tofuternene gyldne på alle sider, cirka 4-5 minutter i alt. Tag dem af panden.
- Kog nudlerne al dente. Snit forårsløg og chili i tynde skiver. Snit kålen fint. Fordel tofu, svampe, spinat, spirer, forårsløg og chili i 4 store skåle. Rør miso med ingefær, lime og soja, og hæld kogende vand over. Rør, til misoen er opløst. Smag til.
- Hæld den varme misosuppe over grøntsagerne ved bordet.
PRØV OGSÅ: Græskarsuppe med spicy rejer