-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Nemme walesboller
Nem konditorkage, der kan fyldes efter smag. Her med konditorcreme og syltetøj! Her bager vi lækre walesboller af færdigkøbt butterdej og fylder den med lækker flødecreme.
4 stk.
Total:30 minutter
Ingredienser
- 1 plade butterdej
- 4 store teskefulde vandbakkelsesdej
- 4 tsk. syltetøj
- 1 dl piskefløde
- 1 dl kagecreme (brug cremepulver)
- flormelis til drys
- Tø butterdejen op, og rul den meget tyndt ud. Skær den i 4 kvadrater, ca. 10 x 10 cm, og læg firkanterne i muffinsforme.
- Fordel vandbakkelsesdejen i formene, og bag bollerne ca. 30 min. ved 180 gr. Klip toppen af, og tjek, om dejen er gennembagt, før du tager kagerne ud af ovnen. Køl dem helt af.
- Fordel syltetøjet i bollerne.
- Pisk fløden, bland den med kagecreme, og læg cremen oven på syltetøjet.
- Luk kagerne, og sigt lidt flormelis over dem inden servering.