Det skal du bruge
- Form 20 x 30 cm
- 300 g smør
- 5 dl brun farin
- 2 dl kakao
- 2 dl hvedemel
- 2 spsk. vaniljesukker
- 1 knivspids salt
- 4 æg
Fyld
- 200 g miniskumfiduser
- 1 dåse karamelliseret mælk
- 175 g salte peanuts
Pynt
- 300 g mørk chokolade
- 1 dl salte peanuts, hakkede
- Miniskumfiduser
Sådan gør du
Smelt smørret i en gryde.
Bland sukker, kakao,
mel, vaniljesukker og salt i en skål.
Rør smørret og æggene i, og bland godt
til en jævn dej.
Hæld dejen i en form beklædt med bagepapir, og
bag ved 175° lidt under midten i 20 minutter.
Tag formen ud, og drys skumfiduser over.
Bag i yderligere 10 minutter.
Lad kagen afkøle.
Bland karamelliseret mælk (dulce de leche) og
peanuts, og smør det over kagen.
Smelt chokoladen i et vandbad og hæld den over
kagen. Drys peanuts over, og lad chokoladen stivne.
Skær i firkanter.
Tip: Skær ud med
en varm kniv, så chokoladen ikke så let knækker.
Denne artikel er først publiceret hos
Klikk.no. Dette er en redigeret udgave.