-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

4 × god dressing
Find din favorit
4-6
Ingredienser
- 1. CITRONDRESSING
- saft af 1 stor citron
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk dijonsennep
- 1 fed knust hvidløg
- 1 tsk honning
- 1 spsk fintskåret
- estragon og
- citronmelisse
- salt, peber
- 2. TOMATSALSA
- 4 PERSONER
- 300 g tomater
- 3 stilke basilikum eller
- citronmelisse
- 2 spsk olivenolie
- 2 spsk lys balsamico
- salt, peber
- 1 knsp chili
- 1 spsk kapers
- 3. AUBERGINECREME
- 6 PERSONER
- 1 aubergine
- 250 g tomater
- 50 g velafdryppede
- soltørrede tomater
- 1 spsk kapers
- 1 spsk citronsaft
- et par stilke frisk
- basilikum
- salt, peber
- chilipulver
- 4. ÆRTEHUMMUS
- 6 PERSONER
- 100 g friskbælgede
- ærter
- 1 dåse afdryppede
- kikærter
- 1-2 fed hvidløg
- 1 stor håndfuld
- persille + en stilk
- estragon
- evt. lidt bouillon
- salt, peber
Sådan gør du:
- 1. CITRONDRESSING
- Pisk citronsaft og olivenolie med sennep, hvidløg og honning. Smag dressingen til med estragon og citronmelisse samt salt og peber.
- 2. TOMATSALSA
- Udkern og hak tomaterne og krydderurterne fint. Bland tomater og urter, rør og smag dressingen til med olivenolie, balsamico samt salt, peber, chili og kapers.
- 3. AUBERGINECREME
- Prik auberginen med en gaffel. Bag den i ovnen ved 225° varmluft i 30 min. Lad den afkøle, flæk den og skrab kødet ud. Skold og flå tomaterne. Blend auberginekød, tomater samt kapers og citronsaft med basilikum og smag til med salt, peber og chilipulver eller lidt røget spansk paprika.
- 4. ÆRTEHUMMUS
- Blanchér ærterne i kogende, letsaltet vand i 1 min. Afdryp og blend dem med kikærter, hvidløg, persille og estragon. Tilsæt lidt bouillon til passende konsistens og smag til med salt og peber.