Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på bagt ricotta med spinat, chili sauce og asparges på ristet brød
Foto: Line Thit Klein Bagt ricotta med spinat, chili sauce og asparges på ristet brød

Opskrift på bagt ricotta med spinat, chili sauce og asparges på ristet brød

Bagt ricotta med spinat, chili sauce og asparges på ristet brød

Servér som en let forret eller frokostret.

30 minutter
Print
4

200 g ricottaost
30 g parmesan, revet
½ usprøjet citron, skal og saft heraf
50 g spinat, grofthakket
salt
sort peber
4 skiver brød
16 asparges, kogte
20 g rucolasalat

4 spsk sød chilisauce

Sådan laver du bagt ricotta

Rør ricottaosten med parmesan, fintrevet citronskal og -saft og spinat. Smag til med salt og peber. Fordel osten på skiver brød og bag det i ovnen ved 200 grader til det er gyldent og sprødt. Anret de varme brød med kogte asparges, rucola og sød chilisauce.

TIP Spis et stykke kylling, fisk eller skinke til og du har en hovedret.


Prøv også søde kartofler med bønnesalsa

Se, hvad vi ellers skriver om: Madpakke, Sandwich, Dansk mad, Forret og Frokost