Opskrift på bagt ricotta med spinat, chili sauce og asparges på ristet brød
SPONSORERET indhold

Bagt ricotta med spinat, chili sauce og asparges på ristet brød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Servér som en let forret eller frokostret.

Af: Carsten Kyster Foto: Line Thit Klein
19. jul. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 30 min

Ingredienser

200 g ricottaost
30 g parmesan, revet
½ usprøjet citron, skal og saft heraf
50 g spinat, grofthakket
salt
sort peber
4 skiver brød
16 asparges, kogte
20 g rucolasalat

4 spsk sød chilisauce

Sådan laver du bagt ricotta

Rør ricottaosten med parmesan, fintrevet citronskal og -saft og spinat. Smag til med salt og peber. Fordel osten på skiver brød og bag det i ovnen ved 200 grader til det er gyldent og sprødt. Anret de varme brød med kogte asparges, rucola og sød chilisauce.

TIP Spis et stykke kylling, fisk eller skinke til og du har en hovedret.


Prøv også søde kartofler med bønnesalsa