Opskrift på søde kartofler med bønnesalsa og lime
Søde kartofler med bønnesalsa og lime

Opskrift på søde kartofler med bønnesalsa og lime

Søde kartofler med bønnesalsa og lime

En eksotisk salat med masser af smag og fylde.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 35 minutter
plate 4 Person(er)
Ingredienser

400 g sød kartoffel
1 spsk olivenolie
salt
sort peber

Bønnesalsa:
1 dåse brune eller røde bønner
100 g feta
1 mango
2 forårsløg
¼ bundt koriander
2 lime
2 spsk olivenolie
limebåde til servering.

Sådan laver du søde kartofler med bønnesalsa

Vask og skrub kartoflerne, skær dem i 2 cm tykkelse på langs. Læg dem på en bageplade med bagepapir og smør dem med olie. Krydder med salt og peber og bag kartoflerne i forvarmet ovn ved 210 grader i 10-15 min, indtil møre og gyldne.

Bønnesalsa: Skyl de brune bønner i koldt vand og lad dem dryppe af i en sigte. Skær feta og mango i små tern, snit forårsløg fint og pluk korianderen. Bland det sammen med limesaft og 2 spsk olivenolie. Vend bønner deri, og smag til med salt og peber. Anret de varme kartofler med bønnesalsaen og limebåde.

TIP kan også laves med en bagt kartoffel.


Prøv også grillsalat med rød peber og perlespelt/

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Vegetarret, Kartofler, Dansk mad, Søde kartofler, Vegetarisk og Tilbehør