Opskrift på søde kartofler med bønnesalsa og lime
SPONSORERET indhold

Søde kartofler med bønnesalsa og lime

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En eksotisk salat med masser af smag og fylde.

Af: Carsten Kyster
25. jul. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 35 min

Ingredienser

400 g sød kartoffel
1 spsk olivenolie
salt
sort peber

Bønnesalsa:
1 dåse brune eller røde bønner
100 g feta
1 mango
2 forårsløg
¼ bundt koriander
2 lime
2 spsk olivenolie
limebåde til servering.

Sådan laver du søde kartofler med bønnesalsa

Vask og skrub kartoflerne, skær dem i 2 cm tykkelse på langs. Læg dem på en bageplade med bagepapir og smør dem med olie. Krydder med salt og peber og bag kartoflerne i forvarmet ovn ved 210 grader i 10-15 min, indtil møre og gyldne.

Bønnesalsa: Skyl de brune bønner i koldt vand og lad dem dryppe af i en sigte. Skær feta og mango i små tern, snit forårsløg fint og pluk korianderen. Bland det sammen med limesaft og 2 spsk olivenolie. Vend bønner deri, og smag til med salt og peber. Anret de varme kartofler med bønnesalsaen og limebåde.

TIP kan også laves med en bagt kartoffel.


Prøv også grillsalat med rød peber og perlespelt/