-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Edamamehummus
Jeg bruger denne ”hummus” som pålæg på knækbrød eller ristet rugbrød. Men den fungerer også godt som topping på et sprødt salatblad dryppet med lidt lime.
4 personer
Ingredienser
- Af Louisa Lorang
- 50 g cashewnødder, udblødte
- 200 g bælgede edamamebønner
- 2 avocadoer
- ½ fed hvidløg
- 1 håndfuld koriander
- 2-3 lime, saften heraf (ca.½ dl)
- salt
Sådan gør du
- Blend cashewnødder, edamamebønner, avocado, hvidløg, koriander og lidt af limesaften i en foodprocessor eller med en stavblender. Smag til med lime og salt.
- Server straks, eller opbevar den i køleskab i op til 1 døgn.
- Tip: Edamamebønner er friske sojabønner, som fås fra frost i velassorterede supermarkeder. Cashewnødderne sættes i blød i koldt vand i 2-24 timer i køleskab. Dræn vandet fra inden brug.