Opskrift på edamamehummus

Foto: Anders Schønnemann

Opskrift på edamamehummus

Edamamehummus

Jeg bruger denne ”hummus” som pålæg på knækbrød eller ristet rugbrød. Men den fungerer også godt som topping på et sprødt salatblad dryppet med lidt lime.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 personer
Ingredienser

Af Louisa Lorang

50 g cashewnødder, udblødte
200 g bælgede ­edamamebønner
2 avocadoer
½ fed hvidløg
1 håndfuld koriander
2-3 lime, saften heraf (ca.½ dl)
salt

Sådan gør du

Blend ­cashewnødder, edamamebønner, ­avocado, hvidløg, ­koriander og lidt af limesaften i en foodprocessor eller med en stavblender. Smag til med lime og salt.

Server straks, eller opbevar den i køleskab i op til 1 døgn.

Tip: Edamamebønner er friske sojabønner, som fås fra frost i velassorterede supermarkeder. Cashewnødderne sættes i blød i koldt vand i 2-24 timer i køleskab. Dræn vandet fra inden brug.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Hummus, Vegetarisk og Tilbehør