-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Grøn grillmad: Grønsager og brød på grill
Tænk, at grønsager og brød kan smage så godt.
4
Ingredienser
- 1 courgette
- 1 aubergine
- 2-3 sommerløg
- 2 udkernede peberfrugter
- 500 g tomater
- DRESSING:
- 2 spsk olivenolie
- 1 spsk hindbærbalsamico
- 1 tsk honning
- salt, peber
- 1 bdt. basilikum
- BRUSCHETTA
- 4 skiver groft brød
- lidt olivenolie til pensling
- 1-2 fed knust hvidløg
- rosmarin
Sådan gør du:
- Skær grønsagerne i grove stykker og grill dem. Brug en grillbakke, så er de nemme at styre. Ryst bakken undervejs og grill, til grønsagerne er møre men stadig har bid. Rør dressingen sammen, smag den godt til og vend den med de varme grønsager samt masser af basilikum. Grill brødskiverne, pensl dem med en smule olie og gnid dem med hvidløg og rosmarin, før de serveres til grønsagerne.
- Energi pr. person: 380 kcal, fedt 27%, protein 12%, kulhydrat 61%