Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Hindbærkage med kokosbund
Foto: Anders Schønnemann Hindbærkage med kokosbund

Hindbærkage med kokosbund

Hindbærkage med kokosbund

Denne kage minder om en klassisk jordbærkage. Men kalorieindholdet er væsentligt lavere og endnu vigtigere: Du kan se præcis, hvad der er i den! Altså ingen tilsætning eller ballade.

Print

Nok til 6 personer

Bund:
2 spsk kokosfedt
2 spsk ahornsirup
½ dl kokosmælk
3 dl kokosmel
1 dl mandelmel
1 nip salt

Creme:
125 g hindbær
2-3 spsk agavesirup eller ahornsirup
2 tsk vaniljepulver
2 dl piskefløde
2 dl skyr

Topping:
masser af sommerbær

Sådan gør du

Bund: Bag bunden ved 180 grader, varmluft i 20-25 minutter, til den er gylden og fast. Lad den køle helt.

Creme: Mos hindbærrene med sirup og vanilje.Pisk fløden stiv, og vend den med skyr og bær. Smag til.

Servering: Flyt forsigtigt bunden til et fad eller bræt. Top med creme og bær, og server straks.Blend eller bland kokosfedt, ahornsirup, kokosmælk, kokosmel og mandelmel sammen med et nip salt. Sæt massen i køleskab i 20-30 minutter.Tryk massen ud på bagepapir til ca. 1 cm's tykkelse. Lav gerne kanten en smule højere.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kage, Hindbær og Kalorielet