Hjemmelavede Christiansøsild
SPONSORERET indhold

Hjemmelavede Christiansøsild

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
06. dec. 2013 | Opskrift | Hjemmet
(2 glas)

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Trækketid: 1 uge
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
500 g små ferske sildefileter
2½ dl eddike
2½ dl vand
10 stk. sort peber
15 hel allehånde
2 tsk oregano
1 tørret rød chili
5 nelliker
1-2 laurbærblade
75 g salt
50 g farin
50 g sukker

  1. Skær sildefileterne igennem på langs på hver side af rygbenet.
  2. Bland eddike og vand og læg sildefileterne deri. Lad dem trække i køleskab 6-8 timer.
  3. Mal krydderierne groft og bland dem med salt, farin og sukker.
  4. Tag sildene op af eddikelagen og tør dem med køkkenrulle. Læg dem lagvis med krydderiblandingen i en plastbøtte med låg.
  5. Luk til og stil dem koldt mindst 1 uge.
  6. Pak evt. sildene om i smukke, rengjorte glas (holdbarhed mindst 4 uger).

    Husk at sætte produktionsdato og holdbarhed på, hvis de gives som gave.