Hindbærroulade
Foto: Mikkel Adsbøl En hjemmelavet roulade gør altid lykke - her har vi rullet en saftig hindbærroulade.

Hindbærroulade opskrift

Få den bedste opskrift: Hjemmelavet hindbærroulade

En hjemmelavet roulade slår den færdigkøbte med flere længder. Og så er den tilmed ret nem at lave. Her får du en god og nem opskrift på en hjemmelavet hindbærroulade, som du hurtigt selv kan bage og rulle. Se her, hvordan du selv kan bage en roulade.

star star star star star
(24) Bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 30 minutter
plate Hindbærroulade til 8-10 personer

Rouladedej:
3 mellemstore ĂŚg
120 g sukker
120 g hvedemel
1 tsk. bagepulver

Fyld til hindbĂŚrroulade:
2-3 dl hindbĂŚrmarmelade

Pynt:
sigtet flormelis

Tilbehør:
flødeskum

Sådan laver du hindbærroulade

  1. Pisk ĂŚg og sukker luftigt med en hĂĽndmikser. Bland hvedemel og bagepulver, og sigt det ned i ĂŚggeblandingen. Pisk dejen 2-3 min.

    SE OGSÅ: Bagedystdommerens skønne roulade: Grigos mørke roulade
  2. Smør dejen ud pü bagepapir pü en bageplade i en firkant (28 x 35 cm). Bag rouladen i ovnen ved 225 gr. i 5-7 min. Drys sukker pü et andet stykke bagepapir.
  3. LÌg rouladen herpü med oversiden nedad, og fjern det første stykke bagepapir. Smør marmeladen pü. Rul rouladen sammen, mens kagen stadig er lun. Pynt med flormelis og server evt. med flødeskum.

    PRØV OGSÅ: Bagedyst Mickis lækre opskrift på tigerroulade med appelsincreme

 

star star star star star
(24) Bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Roulade, HindbĂŚr, Kage, Dessert og Bageopskrifter