Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Hindbærroulade
Foto: Mikkel Adsbøl En hjemmelavet roulade gør altid lykke - her har vi rullet en saftig hindbærroulade.

Hindbærroulade opskrift

Hjemmelavet hindbærroulade

Lav en klassiker til kaffen, en god saftig hindbærroulade.

30 minutter
Print
Hindbærroulade til 8-10 personer

Rouladedej:
3 mellemstore æg
120 g sukker
120 g hvedemel
1 tsk. bagepulver

Fyld til hindbærroulade:
2-3 dl hindbærmarmelade

Pynt:
sigtet flormelis

Tilbehør:
flødeskum

Sådan laver du hindbærroulade

  1. Pisk æg og sukker luftigt med en håndmikser. Bland hvedemel og bagepulver, og sigt det ned i æggeblandingen. Pisk dejen 2-3 min.

    SE OGSÅ: Bagedystdommerens skønne roulade: Grigos mørke roulade
  2. Smør dejen ud på bagepapir på en bageplade i en firkant (28 x 35 cm). Bag rouladen i ovnen ved 225 gr. i 5-7 min. Drys sukker på et andet stykke bagepapir.
  3. Læg rouladen herpå med oversiden nedad, og fjern det første stykke bagepapir. Smør marmeladen på. Rul rouladen sammen, mens kagen stadig er lun. Pynt med flormelis og server evt. med flødeskum.

    PRØV OGSÅ: Bagedyst Mickis lækre opskrift på tigerroulade med appelsincreme

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Roulade, Hindbær, Kage, Dessert og Bageopskrifter