Hindbærroulade

Foto: Mikkel Adsbøl En hjemmelavet roulade gør altid lykke - her har vi rullet en saftig hindbærroulade.

Hindbærroulade opskrift

Få den bedste opskrift: Hjemmelavet hindbærroulade

En hjemmelavet roulade slår den færdigkøbte med flere længder. Og så er den tilmed ret nem at lave. Her får du en god og nem opskrift på en hjemmelavet hindbærroulade, som du hurtigt selv kan bage og rulle. Se her, hvordan du selv kan bage en roulade.

star star star star star
(46) Bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 30 minutter
plate Hindbærroulade til 8-10 personer
Ingredienser

Rouladedej:
3 mellemstore æg
120 g sukker
120 g hvedemel
1 tsk. bagepulver

Fyld til hindbærroulade:
2-3 dl hindbærmarmelade

Pynt:
sigtet flormelis

Tilbeh√łr:
fl√łdeskum

Sådan laver du hindbærroulade

  1. Pisk æg og sukker luftigt med en håndmikser. Bland hvedemel og bagepulver, og sigt det ned i æggeblandingen. Pisk dejen 2-3 min.

    SE OGS√Ö: Bagedystdommerens sk√łnne roulade: Grigos m√łrke roulade
  2. Sm√łr dejen ud p√• bagepapir p√• en bageplade i en firkant (28 x 35 cm). Bag rouladen i ovnen ved 225 gr. i 5-7 min. Drys sukker p√• et andet stykke bagepapir.
  3. L√¶g rouladen herp√• med oversiden nedad, og fjern det f√łrste stykke bagepapir. Sm√łr marmeladen p√•. Rul rouladen sammen, mens kagen stadig er lun. Pynt med flormelis og server evt. med fl√łdeskum.

    PR√ėV OGS√Ö: Bagedyst Mickis l√¶kre opskrift p√• tigerroulade med appelsincreme

 

star star star star star
(46) Bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Roulade, Hindbær, Kage, Dessert og Bageopskrifter