
SPONSORERET indhold
Kylling, kokos & cashews
Nem wokmad med masser af krydderier.
4
Ingredienser
400 g kyllingeinderfilet
2 tsk olie
2-3 cm finthakket ingefær
1 udkernet, finthakket rød chili
2 fed finthakket hvidløg
2 courgetter i grove stykker
2-3 peberfrugter i grove stykker
2 dl kokosmælk light
salt, peber
1 potte mynte eller koriander
25 g cashewnødder
Tilbehør:
lime
300 g speltnudler
Sådan gør du:
- Dup kyllingekødet let med køkkenpapir og del fileterne.
- Varm olien i en wok eller stor sauterepande og steg ingefær, chili og hvidløg kort heri.
- Kom kyllingekødet ved og steg det under omrøring i et par minutter.
- Tilsæt derefter courgetter samt peberfrugt og steg videre under omrøring i ca. 5 min.
- Hæld kokosmælk ved og lad det hele snurre 5 minutter.
- Smag til med salt, peber og koriander, drys med nødder og server med lime og speltnudler.
Energi pr. person: 570 kcal, fedt 30%, protein 26%, kulhydrat 4%