Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Kylling
Foto: Maria Nørregaard Kylling, kokos & cashews

Kylling, kokos & cashews

Nem wokmad med masser af krydderier.

4
Print

400 g kyllingeinderfilet
2 tsk olie
2-3 cm finthakket ingefær
1 udkernet, finthakket rød chili
2 fed finthakket hvidløg
2 courgetter i grove stykker
2-3 peberfrugter i grove stykker
2 dl kokosmælk light
salt, peber
1 potte mynte eller koriander
25 g cashewnødder

Tilbehør:
lime
300 g speltnudler

Sådan gør du:

  1. Dup kyllingekødet let med køkkenpapir og del fileterne.
  2. Varm olien i en wok eller stor sauterepande og steg ingefær, chili og hvidløg kort heri.
  3. Kom kyllingekødet ved og steg det under omrøring i et par minutter.
  4. Tilsæt derefter courgetter samt peberfrugt og steg videre under omrøring i ca. 5 min.
  5. Hæld kokosmælk ved og lad det hele snurre 5 minutter.
  6. Smag til med salt, peber og koriander, drys med nødder og server med lime og speltnudler.

Energi pr. person: 570 kcal, fedt 30%, protein 26%, kulhydrat 4%

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Aftensmad, Kylling og Thai mad