-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Laks med sommerporrer
Uhm grillet fisk med urtesalat og marinerede porrer.
4
Ingredienser
- 1 lakseside med skind ca. 500 g
- salt, groftkværnet peber
- 2 citroner
- URTESALAT:
- 1 håndfuld krydderurter, f.eks. persille,
- dild, estragon og timian
- 1 lille finthakket skalotteløg
- 2 fed finthakkede hvidløg
- 1 spsk olivenolie
- MARINEREDE PORRER:
- 1,5 dl vilde ris
- 600-700 g sommerporrer
- MARINADE:
- 2 spsk olivenolie
- 2 spsk lys vineddike
- 1 lille bdt. dild
- 350 g grillet speltbrød
Sådan gør du:
- Drys salt og peber på laksen og læg den i en grillbakke. Bland alle ingredienser til urtesalaten og drys den over fisken. Sæt grillbakken over gode gløder, dæk fisken med et stykke folie og grill 15-20 minutter, til laksen har skiftet farve. Skær citronerne i halve og grill dem. De marinerede porrer kan laves i forvejen. Kog risene efter anvisningen på pakken, afdryp og afkøl dem. Skær porrerne i 10 cm lage stykker, damp dem i saltet vand 4-5 min., lad dem dryppe af og bland dem med ris og den sammenpiskede marinade smagt til med salt, peber og dild. Server fisken med de marinerede porrer, grillede citroner og brød.
- Energi pr. person: 700 kcal, fedt 30%, protein 24%, kulhydrat 46%