-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

På menuen: Miniburger med det hele
Bøf, fritter & chili-skyr-mayo - kan det blive bedre? Nej, vel?
4
Ingredienser
- 4 små bøffer a 100 g, gerne oksefilet
- olie til pensling
- salt, peber, lidt chili
- 4 små burgerboller med rug
- 1 håndfuld rucola
- FRITTER:
- 1 kg blandede kartofler samt gule og persillerødder
- 2 spsk olie
- CHILIMAYO:
- 1,5 dl skyr
- 2 spsk mayo
- 2-3 spsk sød chilisauce
Sådan gør du:
- Begynd med fritterne. Skær grønsagerne i lange, tykke stave og tør dem. Vend dem i olie og bred dem ud på en bageplade med bagepapir. Drys salt på og bag dem i ovnen ved 225° i ca. 20 min. Vend i dem undervejs. Pensl kødet med lidt olie, drys krydderier på og grill bøfferne et par minutter på hver side. Lun og flæk bollerne og rør chili-skyr-mayoen sammen og smag den til. Smør lidt af chili-skyr-mayoen på hver bolle og læg dem sammen med rucola og bøffer. Server fritter og resten af chili-skyr-mayoen til.
- Energi pr. person: 620 kcal, fedt 30%, protein 23%, kulhydrat 47%