Nemme walesboller

Foto: Mikkel Adsbøl Skønne nemme walesboller af færdigkøbt butterdej - det er lækkert!

Nemme walesboller

Nem konditorkage, der kan fyldes efter smag. Her med konditorcreme og syltetøj! Her bager vi lækre walesboller af færdigkøbt butterdej og fylder den med lækker flødecreme.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 30 minutter
plate 4 stk.
Ingredienser

1 plade butterdej
4 store teskefulde vandbakkelsesdej
4 tsk. syltetøj
1 dl piskefløde
1 dl kagecreme (brug cremepulver)
flormelis til drys

  1. Tø butterdejen op, og rul den meget tyndt ud. Skær den i 4 kvadrater, ca. 10 x 10 cm, og læg firkanterne i muffinsforme.
  2. Fordel vandbakkelsesdejen i formene, og bag bollerne ca. 30 min. ved 180 gr. Klip toppen af, og tjek, om dejen er gennembagt, før du tager kagerne ud af ovnen. Køl dem helt af.
  3. Fordel syltetøjet i bollerne.
  4. Pisk fløden, bland den med kagecreme, og læg cremen oven på syltetøjet.
  5. Luk kagerne, og sigt lidt flormelis over dem inden servering.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Flødeskumskager, Boller og Bageopskrifter

610x200_woordy_knap2.jpeg