Opskrift på nøddebar
SPONSORERET indhold

Nøddebar

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Louise Bruun Foto: Mikkel Adsbøl
03. jun. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 håndfuld mandler, hakket
1 håndfuld valnødder, hakket
1 håndfuld solsikkekerner
3 spsk sesamfrø
3 spsk græskarkerner
1 spsk kokosolie
3 spsk rismaltsirup

Sådan laver du nøddebar

Kom alle frø og kerner i en blender, og kør dem til de er finthakkede (men ikke mel). Varm olien og sirup op i en gryde, til det bliver flydende. Hæld det over nøddeblandingen, og bland til alt er dæk-ket. Kom det op i et fad med bagepapir i, og pres massen godt ned i fadet – evt. med en våd hånd. Så klistrer det ikke. Sæt det i køleskabet i en time, og skær det ud i passende bidder.

TIP:
Denne nøddebar kan med fordel fryses ned. (Så kommer man heller ikke til at spise dem alle på én gang.)