Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Pandekager med hasselnødder og nutella
Foto: Maja Ambeck Vase Pandekager med hasselnødder og nutella.

Opskrift på pandekager med hasselnødder og nutella

Pandekager med hasselnødder og nutella

Lækre, tynde hasselnøddepandekager toppet med nutella og dejligt ristede hasselnødder. Spis dem til morgenmad, som mellemmåltid eller til dessert.

15 minutter
Print
Ca. 20 pandekager

Pandekager med hasselnødder og nutella

25 g hasselnødder
75 g hvedemel
1 spsk sukker
1 nip salt
4 æg
300 ml mælk
smør (til stegning)


Topping:
nutella/hasselnøddesmørepålæg
mørk chokolade
ristede hasselnødder

Sådan laver du pandekager med hasselnødder og nutella

  1. Rist hasselnødderne i ca. 5 minutter ved 200 grader, og gnub skallerne af i et rent viskestykke. Lad hasselnødderne køle helt af, og blend dem til mel.
  2. Kom hasselnøddemel, hvedemel, sukker, salt og æg i en skål, og pisk det godt sammen. Tilsæt mælk under piskning. Pisk, til dejen er fri for klumper.
  3. Bag tynde pandekager på en pande i godt med smør. Servering: Server pandekagerne lune toppet med nutella og/eller mørk chokolade og grofthakkede hasselnødder.

Tip

Prøv også at krydre hasselnøddepandekagerne med en lille skefuld stødt kanel!

Se, hvad vi ellers skriver om: Pandekager, Søde sager, Dessert og Bageopskrifter