Pandekager med hasselnødder og nutella

Foto: Maja Ambeck Vase Pandekager med hasselnødder og nutella.

Opskrift på pandekager med hasselnødder og nutella

Pandekager med hasselnødder og nutella

Lækre, tynde hasselnøddepandekager toppet med nutella og dejligt ristede hasselnødder. Spis dem til morgenmad, som mellemmåltid eller til dessert.

Lækre, tynde hasselnøddepandekager toppet med nutella og dejligt ristede hasselnødder. Spis dem til morgenmad, som mellemmåltid eller til dessert.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 15 minutter
plate Ca. 20 pandekager
Ingredienser

Pandekager med hasselnødder og nutella

25 g hasselnødder
75 g hvedemel
1 spsk sukker
1 nip salt
4 æg
300 ml mælk
smør (til stegning)


Topping:
nutella/hasselnøddesmørepålæg
mørk chokolade
ristede hasselnødder

Sådan laver du pandekager med hasselnødder og nutella

  1. Rist hasselnødderne i ca. 5 minutter ved 200 grader, og gnub skallerne af i et rent viskestykke. Lad hasselnødderne køle helt af, og blend dem til mel.
  2. Kom hasselnøddemel, hvedemel, sukker, salt og æg i en skål, og pisk det godt sammen. Tilsæt mælk under piskning. Pisk, til dejen er fri for klumper.
  3. Bag tynde pandekager på en pande i godt med smør. Servering: Server pandekagerne lune toppet med nutella og/eller mørk chokolade og grofthakkede hasselnødder.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tip

Prøv også at krydre hasselnøddepandekagerne med en lille skefuld stødt kanel!

Se, hvad vi ellers skriver om: Pandekager, Dessert og Bageopskrifter