-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Pandekager med hasselnødder og nutella
Lækre, tynde hasselnøddepandekager toppet med nutella og dejligt ristede hasselnødder. Spis dem til morgenmad, som mellemmåltid eller til dessert.
Ca. 20 pandekager
Total:15 minutter
Ingredienser
- Pandekager med hasselnødder og nutella
- 25 g hasselnødder
- 75 g hvedemel
- 1 spsk sukker
- 1 nip salt
- 4 æg
- 300 ml mælk
- smør (til stegning)
- Topping:
- nutella/hasselnøddesmørepålæg
- mørk chokolade
- ristede hasselnødder
Sådan laver du pandekager med hasselnødder og nutella
- Rist hasselnødderne i ca. 5 minutter ved 200 grader, og gnub skallerne af i et rent viskestykke. Lad hasselnødderne køle helt af, og blend dem til mel.
- Kom hasselnøddemel, hvedemel, sukker, salt og æg i en skål, og pisk det godt sammen. Tilsæt mælk under piskning. Pisk, til dejen er fri for klumper.
- Bag tynde pandekager på en pande i godt med smør. Servering: Server pandekagerne lune toppet med nutella og/eller mørk chokolade og grofthakkede hasselnødder.