-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Rejecocktail med majs og brøndkarse
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 30 min.
- Stegetid:
- 20 min.
- Ikke fryse-egnet
- 4 majskolber
- 1+3 spsk olivenolie
- 1 rødløg
- 1 frisk chili
- 1 bdt frisk koriander
- 3 spsk lime- eller citronsaft
- 1 spsk hvidvinseddike
- salt
- 600 g pillede rejer
- 2-3 bdt brøndkarse
- lime- eller citronskiver til pynt
- Rens majskolberne og pensl dem med olivenolie. Steg dem møre på en varm grill eller under grillen i ovnen 15-20min.
- Lad dem afkøle og skær kernerne af fra top til bund med en skarp kniv. Pil og hak rødløget fint. Befri chilien for frø og mellemvægge og hak den fint.
- Skyl korianderbladene og hak dem fint (1-2 spsk). Pisk lime- eller citronsaft sammen med vineddike og olivenolie og vend rødløg, chili og koriander i.
- Smag til med salt og vend rejer og majs i. Skyl brøndkarsen og snit den evt. lidt.
- Læg den i bunden af 8 portionsglas og fordél rejesalaten ovenpå. Pynt med koriander og evt. lime- eller citronskiver.