Ingredienser
Arbejdstid:
30 min.
Stegetid:
20 min.
Ikke fryse-egnet
4 majskolber
1+3 spsk olivenolie
1 rødløg
1 frisk chili
1 bdt frisk koriander
3 spsk lime- eller citronsaft
1 spsk hvidvinseddike
salt
600 g pillede rejer
2-3 bdt brøndkarse
lime- eller citronskiver til pynt
- Rens majskolberne og pensl dem med olivenolie. Steg dem møre på en varm grill eller under grillen i ovnen 15-20min.
- Lad dem afkøle og skær kernerne af fra top til bund med en skarp kniv. Pil og hak rødløget fint. Befri chilien for frø og mellemvægge og hak den fint.
- Skyl korianderbladene og hak dem fint (1-2 spsk). Pisk lime- eller citronsaft sammen med vineddike og olivenolie og vend rødløg, chili og koriander i.
- Smag til med salt og vend rejer og majs i. Skyl brøndkarsen og snit den evt. lidt.
- Læg den i bunden af 8 portionsglas og fordél rejesalaten ovenpå. Pynt med koriander og evt. lime- eller citronskiver.