Roulade
SPONSORERET indhold

Roulade med hindbær og citrussmørcreme

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Brug de bær, du bedst kan lide i din roulade. Du kan også sagtens bruge citroncremen i denne opskrift, så skal cremen bare være næsten stivnet, før du smører den over kagen.

Af: Camilla Plum Foto: Anne-Li Engström
16. aug. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
6-8

Ingredienser

1 kagebund
500 g hindbær, gem lidt til pynt
1 portion citrussmørcreme

Sådan gør du

Læg kagebunden på et stort fad (hiv forsigtigt filmen af den i en flad vinkel, hvis den har været på køl). Smør citrussmørcremen ud over kagebunden, og drys med hindbærrene. Rul sammen til en ret fast roulade, og læg den med sammenføjningen nedad. Pynt med bær og evt. blomster.

Se opskrift på kagebund og citrussmørcreme her.

SE OGSÅ på hjemmet.dk: Lagkage med blåbær og citron