Salat med perlerug, artiskok og bønner
SPONSORERET indhold

Rugsalat med artiskok og bønner

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Mættende og lækker salat. Du kan evt. bruge bønner i stedet for kikærterne

Af: Søren Lange & Mette Bender Foto: Line Falck
05. okt. 2016 | Opskrift | ALT for damerne
2 portioner rugsalat

Ingredienser

2 dl perlerug
3-4 artiskokhjerter fra glas eller dåse
Lidt olivenolie til stegning
2-3 spsk. olivenolie
1-2 spsk. hvidvinseddike
1 fed hvidløg
1 knsp. sennep
200 g eller 1 dåse kogte kikærter
1 forårsløg
Salt og peber

Sådan laver du rugsalat

Kog perlerugen efter anvisningen på emballagen. Skær artiskokhjerterne i kvarte. Svits dem gyldne i olie på en pande. Bland dressing af olie, eddike, presset eller hakket hvidløg og salt og peber. Afdryp kikærter og artiskokhjerter, og snit forårsløget fint. Bland rug, artiskokker og kikærter. Vend dressingen i, og drys med forårsløg.