Vegetarisk stroganoff med halloumi
Foto: Becel

Vegetarisk stroganoff med halloumi

Denne opskrift er et fantastisk vegetarisk alternativ til den klassiske bøf stroganoff. Den har masser af smag og er nem at lave. Perfekt til hverdagsaftener, hvor du har lyst til noget ekstra lækkert.

printer Print
clock 25 minutter
plate 4 personer

500 g halloumi
2 spsk. Becel Flydende
2½ dl Cremefine Plantebaseret 
400 g flåede tomater (1 dåse)
2 spsk. tomatpuré
1 alm. løg, finhakket
1 terning grøntsagsbouillon
1 knsp. kværnet sort peber

Tilbehør:
½ dl hakket persille
4 portioner ris, kartoffelmos eller pasta
1 hoved broccoli, stegt eller kogt

Sådan laver du vegetarisk stroganoff

  1. Kom Becel Flydende på en varm pande. Skær halloumien i grove skiver og steg den til den får farve.
  2. Derefter tilsættes løg, presset hvidløg og tomatpuré. Lad det simre i et minut.
  3. Tilsæt Cremefine Plantebaseret, flåede tomater og grøntsagsbouillon. Lad retten koge op og skru derefter ned for varmen og lad den simre i 1-2 minutter.
  4. Smag retten til med krydderier og peber.
  5. Server med ris, kartoffelmos eller pasta og broccoli.
Se, hvad vi ellers skriver om: Vegetarret, Aftensmad, Becel og Hovedret