-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Rødfisk, fennikelsalat & spicy dip
Grillet middag - uhm ...
4
Ingredienser
- ca. 800 g fileter af rødfisk
- 500 g tomater på gren
- 2 spsk olie til pensling
- røget salt, groftkværnet peber
- lidt grov paprika
- Fennikelsalat:
- 2 fennikler
- 1 lille bdt. radiser
- 2 små romainesalat
- Dip:
- 2 dl skyr
- ½ dl græsk yoghurt
- 2 tsk honning
- 1 spsk wasabi eller efter smag
- 1 lille bdt. fintskåret purløg
- lime
Sådan gør du:
- Pensl fisk og tomater med olie, og krydr med røget salt, friskkværnet peber og paprika. Grill fisken på skindsiden ved indirekte varme i 4-5 minutter, til den er fast.Grill også tomaterne, men læg dem evt. på et fintmasket net, så de holder faconen. Grill dem, til de begynder at safte.
- Snit fennikel og radiser papirtyndt, og anret grønsagerne bunkevis i salatblade. Pisk ingredienserne til dippen sammen, og smag til efter behag. Server fisken med tomater, salat og dip samt lime.
- Energi pr. person: 380 kcal, fedt 26 %, protein 55 %, kulhydrat 19 %