-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Røget mørbrad med salat
Røget svinemørbrad findes som kølevare,både hel og skivet, og det er meget nemog indbydende mad.
4 personer
Ingredienser
- 1 røget mørbrad i tynde skiver
- saft af 1 lime
- ½ agurk
- salt
- peber
- 1 forårsløg eller ½ fed hvidløg
- 2 modne avocadoer
- 8-10 gode cherrytomater
- spæde salater
- koriander eller persille
- Bland saften af 1 lime med det halveaf agurken, der er skrællet og revet groft.Smag til med salt og peber.
- Skær forårsløget i fine skiver, resten afagurken i fine tern og avocadoen i både.Skær tomaterne i kvarte. Skyl og nip salaten.Bland med lime-agurke-dressingen.
- Anret salat og kød sammen, og pyntmed persille eller frisk koriander.